Website Support

Website Support bij Promo Vendi is op tal van manieren in te zetten. We zijn de libero voor het werk waar jij geen tijd voor hebt. Met website support is het mogelijk je bezig te houden met de kern van je onderneming. Wij zorgen er voor dat je website in topconditie blijft.

Ontzorgen met website support? Bekijk hier de mogelijkheden 

Waarom website support

Met website support ontzorg je een deel van je werkzaamheden. Doordat je je niet bezig hoeft te houden met het onderhouden van je website is er meer tijd over voor je core business. Met website support zorg je dat je website altijd in topconditie is.

Is website support noodzakelijk?

Van al onze klanten beheert een deel van hen de content op de site geheel zelf. Zeker wanneer iemand ervaring heeft met marketing, teksten schrijven en/of redactiewerk voor een website. Men komt dan al een heel eind. Website support is dus zeker niet altijd noodzakelijk. Maar hoe zit het dan wel?

Van al onze klanten maakt 65% gebruik van website onderhoud. Meestal wordt dit ingezet voor het schrijven en/of herschrijven van teksten. Of, wanneer er een nieuw product of dienst moet komen, het opmaken van een heel nieuwe pagina. Het onderhoud is dan incidenteel wanneer het nodig is.

Een deel van de klanten zet website support op vaste basis in. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de conversie op een website door middel van A/B splittesten, zoekmachineoptimalisatie of online marketing advies. Men reserveert bij ons een X aantal uur per week, maand of jaar en ontvangt een korting op de onderhoudsprijs.

Om er achter te komen of website support iets voor jouw bedrijf is, adviseren we je graag.

Website Support
Website Support met Analytics
Website Support met Adwords

Golfcentrum Eindhoven

“Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van PromoVendi. Wanneer ik een vraag of probleem heb, word ik altijd snel en goed geholpen. Ik kan PromoVendi dus van harte aanbevelen!” -Meike van Poppel, Orthopedagogische Praktijk Jade

Esselink Juristen

“Voor onze specialisatie – de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) – hebben we een website laten ontwikkelen om meer klanten te trekken. Met ons abonnement en de geleverde service zijn we enorm tevreden. Nooit eerder hadden we zo veel aanmeldingen. Chapeau” -E. Esselink, Esselink Juristen

Sleutel- en Slotenservice

“In heel ons werkgebied hebben we per plaatsnaam een website om onze diensten vindbaar te maken. Dagelijks krijgen we meerdere telefoontjes van mensen die zich buitensluiten. Een middel waar we op kunnen bouwen!” -P. van der Linden, Sleutel- en Slotenservice

Website Support Opties

We hanteren diverse opties voor website support. Deze staan hieronder weergegeven:

 • Gewoon service
  Heb je een website laten maken door Promo Vendi Webdesign? Dan hoort daar ook een stukje service bij. We beantwoorden graag je korte vragen over de site en functionaliteit. Vanzelfsprekend is dit gratis.
 • Incidenteel website support
  Het overgrote deel van het onderhoud doe je zelf. Denk hierbij aan het bijhouden van content of het maken van nieuwsbrieven. Incidenteel zet je ons in om een tekst te optimaliseren, een nieuwsbrief template te maken enz.
 • Structureel website support
  Een website onderhouden en/of optimaliseren laat je liever over aan anderen. Je kan zo bezig zijn met datgene waar je het best in bent. We spreken af hoeveel uur per week, maand of jaar je van ons nodig hebt. Vervolgens krijg je toegang tot ons projectmanagement systeem waarbij je ons opdrachten kan geven en de voortgang kan bijhouden.
 • Website APK
  De website APK zorgt dat je website technisch up-to-date blijft. We maken een dagelijkse back-up, zorgen dat de techniek in orde is en kijken of de website voldoende veilig is. Heb je een website abonnement bij Promo Vendi? Dan is dit gratis.

 

We adviseren je graag

Natuurlijk is website support iets waar vooraf een gedegen advies voor nodig is. Daarom helpen we je graag. Neem contact met ons op door te bellen of mailen. De koffie staat klaar.

Contact

+31 (0)85 – 876 94 65
info@promo-vendi.nl

2 + 12 =

Over Promo Vendi Webdesign


Promo Vendi Webdesign is onderdeel van de Promo Vendi Group. Wij maken de ideale combinatie tussen webdesign, psychologie en marketing. Mede hierdoor zijn de websites van onze klanten niet alleen modern en stijlvol. Ze zijn beter vindbaar en converteren beter.

Meer dan webdesign


"Promo

Contact


Promo Vendi Webdesign
Dolonstraat 9
NL-5631KH EINDHOVEN

Mail Promo Vendi Webdesign

Juridisch


KvK: 64327264
Algemene Voorwaarden