Webshop Webdesign

Webshop Webdesign is samen met online marketing het belangrijkste aspect wanneer het gaat om online verkopen. Het design van een webshop bepaalt of mensen bij jouw website gaan kopen. Door gebruik te maken van goed webshop webdesign is dit gedrag te beïnvloeden.

Wil jij meer verkopen in je eigen webshop? Kom er nu achter 

Webshop Webdesign

Webshop webdesign is de sleutel tot succes. Het kan het verschil zijn tussen weinig tot niets verkopen of een succesvolle webshop hebben. Reden te meer om hier goed mee om te gaan. Het maakt niet uit of je slechts één of duizenden producten koopt. Het gaat om het uitstralen van vertrouwen.

Promo Vendi’s webshop design

Voor webshops heeft Promo Vendi een vaste, succesvolle aanpak. Met deze aanpak zorgen we dat conversie voorop staat en je webshop succesvol is:

 • Kijken naar je klant
  We kijken naar de klant. Oftewel: de doelgroep van je webshop. Wanneer we weten wie deze klant is, kunnen we achterhalen waarom ze jouw product of dienst nodig hebben.
 • Design op basis van conversie
  Goed gevonden worden is als webshop erg belangrijk. Maar aan bezoekers die zonder aankoop je webshop verlaten heb je niets. Daarom optimaliseren we je webshop op basis van conversie. Een cijfer die het aantal aankopen afzet tegenover het aantal bezoekers.
 • Meten is weten
  Bij webshop design draait het allemaal om resultaat. Door middel van handige tools zoals onder andere Google Analytics meten we het resultaat van je webshop en zorgen we samen dat het een succes wordt.
webshop webdesign Google
webshop webdesign Google Analytics
webshop webdesign Google Adwords

Snel Op De Weg

Snel Op De Weg verkoopt meer dan 10.000 theorie pakketten per jaar. We hebben hier een stabiele webshop voor gemaakt die goed vindbaar is en nog beter verkoopt.

Restaurant

Voor meerdere restaurants en -ketens maakten wij webshops. Dagelijks ontvangen zij samen meer dan 1.000 bestellingen van hongerige mensen door heel Nederland.

Succesvol CV

Voor Succesvol CV maakten wij voor de Nederlandse en Belgische markt een website – webshop combinatie voor de verkoop van premium CV’s en aanverwante diensten.

Webshop Webdesign Advies

Sta je op het punt een eigen webshop te starten of is er een redesign nodig van je huidige webshop? Daar kijken we graag naar. De punten die we graag samen bespreken zijn:

 • Wie is jouw klant;
 • Op welke manieren wil je jouw website onder de aandacht brengen;
 • Wat wil je verkopen;
 • Wat verwacht je van ons.

Samen kijken we naar haalbare doelen. Zo zorgen we er voor dat je succesvol aan de slag kan met jouw (nieuwe) webshop.

Contact

+31 (0)85 – 876 94 65
info@promo-vendi.nl

10 + 5 =

Over Promo Vendi Webdesign


Promo Vendi Webdesign is onderdeel van de Promo Vendi Group. Wij maken de ideale combinatie tussen webdesign, psychologie en marketing. Mede hierdoor zijn de websites van onze klanten niet alleen modern en stijlvol. Ze zijn beter vindbaar en converteren beter.

Meer dan webdesign


"Promo

Contact


Promo Vendi Webdesign
Dolonstraat 9
NL-5631KH EINDHOVEN

Mail Promo Vendi Webdesign

Juridisch


KvK: 64327264
Algemene Voorwaarden