Maatwerk Webdesign

Maatwerk webdesign wordt bij Promo Vendi op alle websites toegepast. Ongeacht de vorm. Veruit de meeste aanvragen passen in een website abonnement. Echter, zo nu en dan zijn de vragen dusdanig complex dat het gehele project maatwerk nodig heeft. Ook voor deze webapplicaties bieden wij maatwerk webdesign.

Behoefte aan het beste van maatwerk webdesign? Bekijk de mogelijkheden 

Wanneer maatwerk webdesign?

Wanneer we het over maatwerk webdesign hebben, praten we over grote, vaak complexe trajecten. Vaak zijn de wensen dusdanig specifiek dat er speciaal voor de klant een wegapplicatie of functionaliteit gebouwd dient te worden. Het is veel meer dan het maken van een website met diverse functionaliteiten. Waar deze grens ligt, is moeilijk uit te leggen. Daarom geven we twee voorbeelden van onze klanten. Hierbij gaat het bij één vraagstelling wel om maatwerk webdesign en bij de andere vorm niet.

  • Voorbeeld 1: Geen maatwerk webdesign
    Voor een golfbaan maakten we een website waarbij aanvankelijk gedacht werd aan maatwerk webdesign door het grote aantal eisen aan de website. Zo moest men online lessen kunnen inboeken, moest men zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief en moest de nieuwsbrief eenvoudig op te maken zijn vanuit de website. We adviseerden hen een website abonnement waarbij zowel de nieuwsbrief als ook de afspraken kalender per golfprofessional als module kon worden afgenomen. Ze bespaarden zo aanzienlijk op de ontwikkeling van de website.
  • Voorbeeld 2: Wel maatwerk webdesign
    De Technische Universiteit Eindhoven wilden een portaal waarbij studieverenigingen en studentensportverenigingen beter betrokken werden bij de activiteiten welke er waren. Daarnaast dienden vragen vanuit de verenigingen beter gestroomlijnd te worden. Ook wilden ze voor elke vereniging een website faciliteiten binnen een eigen stijl. Hiervoor hebben we een maatwerk traject opgezet in combinatie met Promo Vendi Conceptontwikkeling. De hele case is in ons portfolio terug te lezen.

 

 

R

Altijd custom design

Alle websites hebben een eigen design. Of het nu gaat om een maatwerk webdesign traject of een website abonnement.

R

Eerlijk advies

Kunnen wij uw wensen in een goedkopere vorm aanbieden, zullen we dit altijd doen.

R

Betrokken projectmanagement

Gedurende het hele traject blijven we nauw betrokken. Zo zorgen we ervoor dat alle verwachtingen worden waargemaakt en/of overstegen.

R

Meer dan webdesign

In combinatie met Promo Vendi Conceptontwikkeling zorgen we er voor dat een maatwerk traject beschikt over de juiste lading. Vanuit de psychologie werken we naar het beste resultaat.

Van portalen met een dagelijks gebruik van 30.000 studenten…

…tot automatische online boekingen van honderden vakantiehuisjes.

Maatwerk Webdesign Traject

Maatwerk webdesign begint met het in kaart brengen van het traject en een goed advies. We kijken samen naar de vraagstelling en de doelstelling die met het project behaald moet worden. We brengen samen het project in kaart en zorgen dat alle verwachtingen duidelijk zijn.

Bij een dergelijk traject zijn vanuit Promo Vendi altijd meerdere personen betrokken. Voor de klant is er één duidelijk aanspreekpunt die zorgt dat het project gedragen wordt. Hierbij kijken we niet alleen vanuit een technisch webdesign zicht op het project. Vaak vormen we een team met Promo Vendi Conceptontwikkeling en/of Promo Vendi Marketing. Zo kunnen we alle aspecten van het project op de juiste manier aanvliegen.

Heb jij een project waarbij maatwerk webdesign nodig is? Nodig ons uit voor een gesprek zodat we elkaar kunnen verbazen.

Contact

+31 (0)85 – 876 94 65
info@promo-vendi.nl

15 + 10 =

maatwerk webdesign
maatwerk webdesign Google Analytics
maatwerk webdesign Google Adwords

Over Promo Vendi Webdesign


Promo Vendi Webdesign is onderdeel van de Promo Vendi Group. Wij maken de ideale combinatie tussen webdesign, psychologie en marketing. Mede hierdoor zijn de websites van onze klanten niet alleen modern en stijlvol. Ze zijn beter vindbaar en converteren beter.

Meer dan webdesign


"Promo

Contact


Promo Vendi Webdesign
Dolonstraat 9
NL-5631KH EINDHOVEN

Mail Promo Vendi Webdesign

Juridisch


KvK: 64327264
Algemene Voorwaarden