Hoog in Google

Hoog in Google is de heilige graal voor bedrijven die graag goed gevonden willen worden. Er zijn verschillende manieren om hoog in Google te komen. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) en/of door zoekmachine adverteren (SEA). In de regel wordt de combinatie van beide ook wel zoekmachine marketing (SEM) genoemd. Op deze pagina zie je wat Promo Vendi Webdesign voor jou kan betekenen.

Jouw website hoog in Google? Doe de gratis check en/of laat je door ons informeren 

Hoe kom je hoog in Google?

Hoog in Google komen is een van de grootste wensen van onze klanten. Promo Vendi Webdesign heeft daarom een specialisatie gemaakt van zoekmachine marketing. Zo kunnen we elke website van onze klanten hoog in Google krijgen. Hierbij onderscheiden we de volgende twee mogelijkheden

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
    Met Zoekmachine Optimalisatie optimaliseer je de website zodat deze hoog komt in de gratis zoekresultaten van Google. Doordat we ons blijven ontwikkelen zorgen we dat we altijd de beste kennis hierover beschikken. Een combinatie van tekst, techniek, links en overige content zorgt dat jouw website goed vindbaar is.
  • Zoekmachine Adverteren (SEA)
    Met Zoekmachine Adverteren koop je advertenties in bij Google. Dit kunnen tekstadvertenties, beeldadvertenties en/of videoadvertenties zijn. Door een combinatie van een goed bod, relevante content en een goed converterende advertentie zorgen we dat je website optimaal vindbaar is.

Afhankelijk van de situatie adviseren we een van beide of beide middelen. Hierover informeren we je graag.

Hoog-in-Google
hoog-in-google-analytics
hoog-in-google-aswords

Golfcentrum Eindhoven

“Dankzij een SEO website abonnement zijn we op alle fronten goed vindbaar. Zo goed als dagelijks melden zich nieuwe klanten voor een cursus of lidmaatschap.” -M. Latuhihin, Golfcentrum Eindhoven

Esselink Juristen

“Voor onze specialisatie – de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) – hebben we een website laten ontwikkelen om meer klanten te trekken. Met ons abonnement en de geleverde service zijn we enorm tevreden. Nooit eerder hadden we zo veel aanmeldingen. Chapeau” -E. Esselink, Esselink Juristen

Sleutel- en Slotenservice

“In heel ons werkgebied hebben we per plaatsnaam een website om onze diensten vindbaar te maken. Dagelijks krijgen we meerdere telefoontjes van mensen die zich buitensluiten. Een middel waar we op kunnen bouwen!” -P. van der Linden, Sleutel- en Slotenservice

Hoog in Google Check

De Hoog in Google Check van Promo Vendi kijkt verder dan alleen je website. Veel belangrijker is namelijk de potentie die er ligt in combinatie met je concurrentie. Bij de Hoog in Google Check kijken we naar de volgende punten:

  • Hoe scoort je huidige website Google op de voor jou belangrijke zoektermen;
  • Hoe is het zoekvolume op de voor jou belangrijke zoektermen;
  • Hoe doet de concurrentie het op de voor jou belangrijke zoektermen;
  • Waar liggen je kansen om snel beter te scoren;

Naast enkel de positie in Google kijken we ook naar de landingspagina waar men terecht komt. Een bezoeker op je website hebben is een goede stap. Deze bezoeker laten converteren is een heel andere kunst. Door beide specialismen te combineren komen we tot een gedegen advies.

Nog geen website? Geen probleem. Wij adviseren graag in een totaalpakket zodat je vanaf het eerste moment de beste resultaten kunt behalen.

Vraag een gratis check aan

Laat jouw website testen of kom er achter wat we voor je kunnen betekenen zodat je nieuwe site meteen hoog in Google komt. Bel of mail ons, dan spreken we elkaar snel.

Contact

+31 (0)85 – 876 94 65
info@promo-vendi.nl

11 + 13 =

Over Promo Vendi Webdesign


Promo Vendi Webdesign is onderdeel van de Promo Vendi Group. Wij maken de ideale combinatie tussen webdesign, psychologie en marketing. Mede hierdoor zijn de websites van onze klanten niet alleen modern en stijlvol. Ze zijn beter vindbaar en converteren beter.

Meer dan webdesign


"Promo

Contact


Promo Vendi Webdesign
Dolonstraat 9
NL-5631KH EINDHOVEN

Mail Promo Vendi Webdesign

Juridisch


KvK: 64327264
Algemene Voorwaarden